Wie zijn wij?

Julian Visser Studiekeuze

Julian

Hoi! Ik ben Julian en toen ik na mijn middelbare school moest kiezen voor een studie, had ik daar behoorlijk wat moeite mee. Om anderen te helpen heb ik, samen met die twee rechts van mij, dit platform opgericht om jullie te kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.  

Simion Becker Studiekeuze studievisie

Simion

Hi! Ik ben Simion en heb vorig jaar zelf ervaren hoe vervelend het is om de verkeerde studiekeuze te maken. Daarom wil ik anderen helpen bij het in één keer kiezen voor de juiste studie. Kom met een student in gesprek over de studies waar jij interesse in hebt en vraag diegene alles wat je wilt weten!

Isa Dielen Studiekeuze studievisie

Isa

Mijn naam is Isa en ben helaas meerdere studies moeten beginnen voordat ik de juiste vond. Uiteindelijk heeft een FaceTime- gesprek met een student van de studie waar ik interesse in had me geholpen bij het maken van de juiste keuze. Door dit platform wil ik anderen ook die mogelijkheid bieden!

Edvardjan Visser Studiekeuze Studievisie

Edvard Jan

Je studiekeuze is ontzettend belangrijk voor je toekomst en dus is een evenwichtige keuze van belang. Ik hoop dat Studievisie je helpt bij het maken van de juiste keuze en je zult genieten van je tijd als student!

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op