Spreek een student!

Jouw studiekeuze is een van de belangrijkste beslissingen voor jouw toekomst. Helaas heeft het coronavirus deze keuze nog lastiger gemaakt omdat er geen open dagen meer georganiseerd kunnen worden. Daarom zijn wij dit platform begonnen om jou in contact te brengen met studenten van de studie waar jij meer informatie over zou willen krijgen.

Stap 1: Geef je via onderstaande button op
Stap 2:Ontvang een mail met contactgegevens van de student
Stap 3: Stel al je vragen aan de student
Stap 4: Maak de juiste studiekeuze! :)

Ontmoet een van onze vele studenten

studenten studiekeuze lisa zuidema

Marie

"Hi! Ik ben Marie en ik zit in het derde jaar van mijn studie Toegepaste Psychologie aan de Hoge School van Amsterdam. Voordat ik aan deze studie begon had ik wel een idee van wat het zou gaan zijn, maar toch zijn er dingen anders gegaan dan dat ik had gedacht. Gelukkig ben ik wel heel enthousiast over mijn studie en vertel jou er graag meer over!"
student studiekeuze justin van til

Justin

"Hee. Mijn naam is Justin en ik heb afgelopen jaar de studie Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft afgerond. Ik ben heel blij dat ik in één keer voor de juiste studie heb gekozen en wil anderen dan ook graag helpen bij het maken van die keuze. 

studenten studiekeuze lisa zuidema

Lisa

"Ik ben Lisa en studeer Liberal Arts and Sciences aan Amsterdam University College. Ik weet hoe lastig het is om voor de juiste studie te kiezen, dus ik help je graag waar mogelijk. Neem dus gerust contact met me op zodat ik al je vragen over mijn studie kan beantwoorden!"  

Stel al jouw persoonlijke vragen aan de student! 

studiekeuze studenten vragen hulp